Een Kinder Onesie voor de Kids

Ik hoor u al denken, wat is een onesie? Dat ga ik u allen even kort uitleggen in mijn blog voor leuke tips voor de kids! Een onesie wordt door alle leeftijden gedragen, zowel jong als oud kan zo een pak dragen. Maar hoe is zo een pak precies ontstaan? Het pak is afgeleidt van het rompertje voor een baby of peuter. Het is een pak dat uit één stuk materiaal bestaat en het hele lichaam van een persoon bedekt. Vaak zit er aan het pak ook nog een hoody. Zo kan men zichzelf helemaal bedekken. Het pak kan gesloten worden met behulp van een ritssluiting. Zo blijft de drager goed warm.

Vooral een onesie voor winter

Ik ben van mening dat een onesie een pak is voor de winter. Niet iedereen zal het met mij eens zijn maar, een onesie is gemaakt van materiaal die de drager goed warm moet houden. In de zomer zul je dit dus echt niet nodig hebben. Anders raak je nog oververhit!  Dat willen we zeker niet voor onze kids. Dus zorg er voor dat de kids het pak vooral in de winter dragen óf op koude regenachtige dagen. Een onesie is echt een pak voor binnenshuis. Althans, dat vind ik! Ik heb genoeg mensen zien rondlopen met hun geliefde pak aan. Vaak zijn mensen te lui om zich nog om te kleden wanneer zij zich verkleden in zo een warm pak. Wat het pak lekker warm maakt is het materiaal. De meeste onesies zijn namelijk gemaakt van polyester. Dit stof behoudt goed de warmte voor de drager en is daarnaast ook zeer comfortabel. Het materiaal is namelijk erg zacht en vormt goed mee met het lichaam van de drager. Dit komt doordat polyester makkelijk uitrekt.

Kinder onesies zijn leuk voor de kids

Onesies voor kinderen zijn in gigantisch veel soorten te verkrijgen. De meest normale vorm zijn verschillende kleuren. Maar het kan zelfs zo ver gaan dat je kids kunnen rondlopen in een pak van hun favoriete superheld of hun lievelingsdier zoals een beer, tijger of eenhoorn. Dus laat de kids een leuke onesie uitzoeken net zoals uit de foto die ik geplaatst heb. Zo een leuke beren onesie is toch hartstikke schattig op een kind? Heb jij nog leuke verhalen van kids en onesies? Stuur deze dan op via het contactformulier hier! Ik lees graag over dit soort leuke verhalen.