Zonnebrillen trends 2020

Als het zonnetje fel schijnt is hij niet te ontbreken, een zonnebril. Een zonnebril is er tegenwoordig niet alleen meer om je ogen te beschermen tegen de UV-straling maar is nu ook een echt mode item. Bij veel mensen zal je niet alleen meer 1 standaard zonnebril zien maar zal er gevarieerd worden tussen verschillende zonnebrillen. Zeker voor vrouwen wordt de zonnebril steeds meer een deel van een outfit. En deze nieuwe modetrend brengt ook heel veel nieuwe trends met zich mee. Elk jaar zullen er weer een aantal nieuwe trends bijkomen maar sommige trends blijven toch echt voor altijd.

Pilotenbril

De jaarlijkse favoriet is toch wel de zogenoemde 'pilotenbril'. Iedereen (man en vrouw) moet toch minimaal wel één pilotenbril in zijn of haar bezit hebben. De pilotenbril heb je in vele kleuren en varianten. Hierdoor kun je deze bril bij verschillende outfits dragen. Zowel bij een casual outfit als bij je nieuwe bikini. Hij is ook in 2020 weer een absolute hit onder de zonnebrillen. De pilotenbril heet officieel de 'Aviator' en zorgt voor een stoere, maar verzorgde look!

De ronde bril

Ronde brillen zijn echt helemaal terug van weggeweest. Waar ze een tijdje geleden alleen gedragen werden door de welbekende 'hippies of gabbers', is de ronde bril nu voor iedereen. In 2015 zagen we de bril langzaam opkomen op festivals en bij alternatieve looks. Nu zijn ze zo gestyled dat ze jou zowel een alternatieve, een classy of een moderne look kunnen geven. In 2020 zie je dat de zonnebril rond in combinatie met spiegelglas populair is. Ook worden ze steeds groter van formaat. De ronde zonnebril geeft een stoere en modieuze look. Maar vergeet hem vooral niet als je toch voor alternatief gaat! Een zonnebril voor een kind kan ook heel speels staan met ronde glazen.

De Cat Eye bril

De Cat Eye is ook even uit het modebeeld verdwenen, maar nu is hij weer helemaal terug. De grote, vrouwelijke bril is een echte eyecatcher die vroeger de bekendste zonnebrilvorm was voor de vrouw. Later is de Cat Eye zonnebril langzaam getransformeerd in grote vierkante zonnebrillen, maar hij is weer terug! En daar zijn heel veel vrouwen dolblij mee! Deze vorm is nog één van de weinige brillen die echt alleen door vrouwen gedragen wordt. Andere brilvormen raken langzaam universeel. De Cat Eye maakt je look sierlijk en sexy, dus is er zeker eentje om in je collectie te hebben! Ook kan je met je make-up look heel goed spelen wat past bij een Cat Eye zonnebril.