Speel mee met de loterij voor het goede doel

Speel mee met de loterij voor het goede doel

Wie wil er nou geen geld winnen? Iedereen vindt het fijn om geld te winnen, toch? Speel dan mee met een loterij, want buiten het feit dat je geld kunt winnen speel je ook nog eens mee om goede doelen te helpen. Beter dan dit bestaat niet toch? Goede doelen steunen is belangrijk, omdat er veel mensen/kinderen/dieren bestaan in de wereld die het veel beter kunnen hebben. Doordat jij mee doet met een loterij help jij ze!

Waarom Lot of Happiness?

Als jij voor Lot of Happiness kiest dan kies jij voor de beste loterij! Bij Lot of Happiness staan ze voor eerlijke kansen voor elk kind. Alle goede doelen waar ze aan mee doen zijn kind gerelateerd en kunnen profiteren van de inkomsten van de loterij. Hierdoor krijgen de kinderen het al snel een stukje beter. Het zijn maar liefst 450 goede doelen! Op de site kun jij lezen welke goede doelen ze hebben en waar ze voor dienen.

Uniek hoge aantal kind gerelateerde goede doelen

Bij Lot of Happiness hebben ze gekozen voor goede doelen voor kinderen. Ze hebben er enorm veel. Dit is bewust gedaan zodat mensen voor een goed doel kunnen kiezen wat zij belangrijk vinden. Dankzij het grote aantal goede doelen kunnen er ook meerdere kinderen geholpen worden. Veel kinderen, ook in Nederland, hebben het slecht. Ze zijn ernstig ziek, hebben een onstabiele thuisbasis of krijgen niet de kans die ze nodig hebben om verder te ontwikkelen. Dankzij jouw steun kan dit snel veranderd worden. Zo krijgen ze de kans op genezing of gezondheid, meer veiligheid of een beter thuis en meer kans op een betere ontwikkeling.

Hoe groot is de kans dat je iets wint?

De winkans van de loterij is 1 op 5 per lot, per trekking. De prijzentrekking staat niet vast en groeit naar mate er meer deelnemers mee doen. Hoe meer mensen er mee doen met deze loterij, hoe meer er goede doelen geholpen worden.

Elke loterij is het zelfde

Dit is niet waar! Lot of Happiness is een onafhankelijke loterijorganisatie. Ze staan onder toezicht van de Kansspelautoriteit en zijn een onderdeel van FAIRSHARE Nederland. Ze zetten zich in om extra fondsen te werven om meer goede doelen te kunnen helpen.

Speel bewust 18+

Natuurlijk geldt ook bij deze loterij, net zoals alle andere loterijen, dat alleen mensen boven de 18 jaar mee mogen spelen! Deze blog is in samenwerking geschreven.