Er is er één jarig…!

Er is er één jarig en dat is… jouw kleine! Weer een jaartje rond de zon en weer een jaartje ouder. Ze groeien zo snel op en iedere keer is de verjaardag van je kind weer een bijzondere dag. Het is een dag om hem of haar te vieren een beetje extra in de watten te leggen. In deze blog geef ik je wat tips zodat je ideeën hebt over hoe je dit kan doen. Lees je mee?

Een beetje verwend

Zoals ik al zei is het een dag om je kindje een beetje te verwennen. Natuurlijk weten we als ouder heel goed dat je dit niet te veel moet doen maar de verjaardag is zo’n dag waarop het mag. Op deze dag geven we cadeautjes en willigen we de wens voor ongezond eten graag in. Dat hoort er nu eenmaal bij en maakt de dag extra bijzonder. Toch kan je ook hier te ver in gaan en het kan helpen om als ouder alvast vast te stellen hoe ver je hierin wilt gaan.

Met de familie

Natuurlijk wil je de familie ook uitnodigen om het nieuwe jaar van je kleine te vieren. Doe dit ook zeker en het liefst in een rustige setting zodat men fijn met elkaar kan kletsen en de jarige echt door de familie in het zonnetje gezet kan worden. Versier de boel in huis voor een feestelijke sfeer en vergeet ook zeker de taart niet in huis te halen!

En het feestje met de kleintjes

En dan is er nog het feestje met de vriendjes. Tijd voor een kinderfeestje boeken! Is jouw kleine en echte durfal en avonturier? Ga dan klimmen en klauteren met je kind en diens vriendjes bij Adventure City. Niet alleen is dit een uniek kinderfeestje, het is vooral hartstikke leuk en het is zeker dat alle kinderen hierna moe maar voldaan naar huis gaan. Je kan een kinderfeestje online via de website www.adventurecityrotterdam.nl boeken.

Goede voorbereiding, is het halve werk

Natuurlijk weet je wanneer je kind jarig is en je hoeft dan ook niet alles op het laatste moment pas te doen. Als je het groots aan wilt pakken en veel moet regelen, doe je er goed aan om de voorbereiding wat uit te spreiden door vroeg te beginnen. Zo voorkom je stress want daarvan raakt niemand in een feestelijke bui. En op die manier kan iedereen extra van de speciale dag genieten.