Sieraden Moederdag cadeaus

Op Moederdag wil je jouw moeder verwennen en in het zonnetje zetten, maar het is best lastig om elk jaar weer een origineel cadeau te verzinnen. Moederdag cadeaus zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen voor een cadeau dat vaak wordt gegeven, zoals een ontbijtje op bed, bos bloemen of bonbons. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een wat origineler cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van sieraden als Moederdag cadeau? Hier zijn 3 cadeau ideeën van sieraden om aan je moeder te geven op Moederdag.

Kettingen Moederdag cadeaus

Van alle sieraden Moederdag cadeaus die je kunt kiezen voor je moeder is de ketting misschien wel de meest bekende. Wat zo mooi is aan dit sieraad is dat je een ketting om je nek hangt, dat je hem op je hart draagt. Een mooie symboliek, want jij zit ook voor altijd in het hart van je moeder. Uiteraard kun je kiezen voor een ketting met een mooi hartje of met de tekst ‘love’. Wat ook kan is kiezen voor een ketting met een andere tekst, zoals ‘Amour’ of  ‘Forever together’. Er zijn ook kettingen met bedels verkrijgbaar in de vorm van een letter. Je kunt dan een ketting samenstellen met jouw initialen of de initialen van je moeder.

Moeder- dochter armbanden

Erg speciaal zijn Moederdag cadeaus waarbij je niet alleen je moeder maar ook jezelf een zelfde soort sieraad geeft. Als jij en je moeder hetzelfde sieraad dragen, voelt ze zich vast en zeker nog meer met jou verbonden. Je kunt zelf een mooi sieraad kopen en dan een extra voor je moeder. Deze kun je eventueel voorzien van een speciale tekst, zoals jullie namen. Wat ook kan is kiezen voor moeder- dochter armbanden. Deze worden verkocht in een set van twee armbanden, die bij elkaar horen. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Een armband met een hartje dat in het hartje van de andere armband past.
  • Een armband met de tekst ‘Together’ en een armband met de tekst ‘Forever’.
  • Twee connected armbanden, waaraan twee ringen hangen die in elkaar haken met aan de binnenzijde de tekst: ‘No matter where you are, I’m connected with you’.

D01eze cadeaus zijn te koop bij sieraden webshop My Jewellery.

Oorbellen als Moederdag cadeau

Is jouw moeder dol op oorbellen? Dan is het een goed idee om voor Moederdag mooie oorbellen te kopen of misschien koop je wel meerdere Moederdag cadeaus, omdat oorbellen veelal goedkoper zijn dan armbanden en kettingen. Wat dacht je van oorbellenstuds met een hartjesslot of van oorringen met een dubbel hartje, dat wil zeggen twee hartjes die onder elkaar hangen. Ook de oorringen wildflower-hartje zijn prachtig. Deze goudkleurige of zilverkleurige roestvrij stalen hangers zijn voorzien van droogbloemen, een echte trend, waar je moeder vast en zeker heel blij van wordt. En dat is natuurlijk waar het om draait als je op zoek gaat naar Moederdag cadeaus: je moeder blij maken! Wil je meer tips of nieuws lezen? Lees dan onze laatste woon berichten.