Feestdagen pakketten

We zitten momenteel nog midden in de zomer en waarschijnlijk zit iedereen met zijn hoofd bij vakanties en lekkere zonnige dagen. Helemaal begrijpelijk, want hopelijk krijgen we een heerlijke warme zomer in Nederland zodat we wat heerlijke dagen weg kunnen in ons eigen land. Of misschien heb je wel een lekkere vakantie in het vooruitzicht. Maar toch is het voor bedrijven van belang om al wat verder in de toekomst te kijken. De zomer vliegt namelijk voorbij en voor je het weet zitten we alweer in december. En december staat vol met feestdagen en ook als bedrijf is het wel leuk om daar wat aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kerstpakket of wat chocoladeletters voor sinterklaas.

Sinterklaaspakketten

Je zal er misschien niet meteen aan denken maar ook voor sinterklaas zijn er leuke pakketjes te krijgen. Dit is een goed idee als je als bedrijf bijvoorbeeld met kerst een paar weken bent gesloten maar toch een leuk pakketje wilt geven. Denk hierbij aan jute zakken met lekker snoepgoed, kleine pakketjes met alleen een chocoladeletter of complete sinterklaasdozen met allerlei lekkernijen en leuke hebben dingetjes. Zo’n sinterklaaspakket is erg leuk om per afdeling te geven zodat iedereen wat lekkers kan uitzoeken. Ook kan je kiezen voor een brievenbuspakketje met een gepersonaliseerde chocoladeletter erin. Door de eerste letter van hun naam te laten maken met wat leuke versieringen erop tover je sowieso een lach op je collega’s hun gezicht.

Kerstpakket

Heel veel bedrijven kiezen ervoor om elk jaar aan iedereen een uitgebreid kerstpakket te geven of een leuke cadeaubon. Dat is natuurlijk ook altijd goed maar het is ook leuk om eens voor wat anders te kiezen. Als je een wat kleiner bedrijf hebt is het leuk om gepersonaliseerde cadeautjes te geven. Waarschijnlijk ken je iedereen wel een beetje en weet je ook wat er bij hun past. Als je dat lastig vindt kan je er ook voor kiezen om ze een klein verlanglijstje te laten maken, zo weet je altijd zeker dat het in de smaak zal vallen. Als je nou een wat groter bedrijf hebt waarbij het lastig is om iedereen een apart cadeautje te geven kan je er ook voor kiezen om met z’n allen een activiteit te gaan doen. Een escape room met heel het bedrijf of ga lekker en hapje eten met elkaar. Op die manier werk je ook nog is aan jullie onderlinge band en zullen jullie ongetwijfeld een leuke dag of avond hebben!