Een schuimparty voor kinderen organiseren

Wordt het feestje van je 11 jarige zoon weer zo'n drama als vorig jaar? Jij volledig gestrest met kinderen die niet luisteren en een decibel niveau waar je over drie weken nog steeds een piep van in je oren hebt. Je zoon teleurgesteld. En tot overmaat van ramp ook nog een kind met een tand door de lip, omdat het personeel van het ballenbak-en-klim-paradijs niet op stond te letten terwijl jij met 6 kinderen tegelijk naar het toilet moest, omdat iedereen een ongelukje had. Dit jaar kun je het heel anders aanpakken! Met een schuimparty voor kinderen organiseer je het knalfeest van de eeuw. Je zoon wordt het meest populaire kind op school en de lokale kinderdisco zal je om tips komen vragen!

Dansen en feesten tijdens een kinderdisco

Met een door jou georganiseerde kinderdisco maak je jouw kinderen (en natuurlijk de vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen) dolgelukkig. Heb je geen flauw idee naar welke soort muziek de kinderen tegenwoordig luisteren? Dat hindert niet! Een professionele DJ weet precies welke liedjes er gedraaid moeten worden om de kinderen eens helemaal los te laten gaan. De schuimparty voor kinderen verandert in een spring en dansfestijn waar kinderen nog niet eens van durven dromen. En de hits vliegen je werkelijk om de oren. Het mooiste van zo'n schuimparty voor kinderen organiseren, is dat jij en je partner lekker als muurbloempjes op een stoel kunnen gaan zitten, om een oogje in het zeil te houden, terwijl de DJ een legendarische kinderdisco neerzet.

De ster is je eigen kind

Tijdens zo'n knalavond waarin de wildste verwachtingen worden overtroffen is jouw zoon of dochter natuurlijk de grote held. Lekker dansen, even in het zonnetje gezet worden, maar vooral bekend komen te staan als de jarige Job/Jet die weet hoe je feestjes geeft. De feestjes die de rest van het jaar worden gegeven, zullen een beetje teleurstellend aanvoelen na de schuimparty die jij organiseert. Natuurlijk is een kinderdisco volledig kindvriendelijk, veilig en vooral heel gezellig. Ook voor grote mensen! Want stiekem, als niemand kijkt, kunnen jij en je partner ook een dansje wagen! Geniet er maar van, want voor je het weet is je zoon of dochter te oud voor een kinderdisco. En dan heb jij geen smoes meer om eens lekker los te gaan op je eigen schuimparty.