Een elektrische moederfiets is ook iets voor jou!

Een elektrische moederfiets is misschien wel de beste uitvinding ooit. Deze fietsen zijn comfortabel, sterk en, door de ruime instap, gemakkelijk te besturen. Ook als je twee kinderen én je boodschappen mee wilt nemen. Want een elektrische moederfiets is niet zomaar een fiets. Het is een fiets die gemaakt is om jou en je (kleine) kinderen overal naartoe te brengen en dan ook nog zonder dat het zweet je aan alle kanten uitbreekt. Want het belangrijkste woord is niet moederfiets, maar elektrisch. Door de, goed geplaatste, accu en motor krijg je bij iedere trap die je doet een klein zetje in je rug. Dan ga je er met plezier op uit!

Een elektrische moederfiets heeft extra ruimte

Want niet alleen is de instap een stuk lager, waardoor je stabieler staat, ook is de ruimte tussen het zadel en het stuur iets groter. Hierdoor kun je gemakkelijk een kinderzitje aan je stuur bevestigen. Je kindje zal het geweldig vinden om mee te rijden. Ook is er achterop een stevige bagagedrager met ruimte voor nog een kinderzitje. Wil je daar nog fietstassen onder bevestigen? Ook dat kan! Je ziet het, op een elektrische moederfiets ben je van alle gemakken voorzien.

Een uitje wordt alleen maar leuker op deze manier

Want je bent niet meer kapot tegen de tijd dat je bent aangekomen in de speeltuin, de dierentuin of op de picknickweide. Nee, je hebt energie over om nog lekker met je kinderen te spelen. De elektrische moederfiets zorgt namelijk dat het fietsen, ook met twee kinderen aan boord, veel minder inspanning kost. Woon je in de stad? Dan ga je gemakkelijk bruggetje op en bruggetje af. Woon je op het platte land? Dan maken die lange, rechte wegen met altijd tegenwind ook niet meer uit.

Maar waarom pak je dan niet de auto?

Ja zeg! Waar staat Nederland om bekend? We zijn een fietsland! En dus kiezen veel mensen ervoor om de fiets in plaats van de auto te pakken. En dat is ook nog eens een stuk beter voor je conditie. Want ondanks dat je trapondersteuning hebt, zullen je benen wel in beweging moeten blijven. Dankzij deze trapondersteuning heb je echter nog lucht over om je kindje(s) te wijzen op koeien in de wei, paardjes en om een liedje te zingen. Een elektrische moederfiets is de uitkomst in deze tijden. Je werkt aan je conditie terwijl je lekker met je kind(eren) in de buitenlucht vertoeft. Daar kan geen auto tegenop!