Vakantie in eigen land een goed idee?

De prijzen rijzen op elk gebied de pan uit en dit geldt ook voor vakanties. Je betaalt je overal blauw aan, ook al probeer je nog zo zuinig te doen. Dit geldt al helemaal voor vliegen. Vliegtickets, zelfs binnen Europa, zijn onbetaalbaar geworden. Daarnaast sta je urenlang in de rij op Schiphol om er vervolgens achter te komen dat je vlucht gecanceld is. Je krijgt je geld wel terug samen met een vergoeding voor het annuleren, maar ook hier zul je weer op moeten wachten. Dit komt neer op één ding; je bent slimmer af met een vakantie in eigen land. Nederland heeft je veel te bieden en wij gaan je in deze blog overtuigen waarom dat het geval is.

Goedkoop 

Een vakantie in Nederland is allereerst gewoon lekker goedkoop. Je betaalt een stuk minder dan wanneer je naar het buitenland gaat. Dit komt omdat je bespaart op alle vlakken. Als je met het vliegtuig gaat, is het al erg duur en dit hebben we je al verteld. Daarnaast is het alternatief, met de auto naar het buitenland, ook niet bepaald aantrekkelijk. Dit komt omdat brandstof ook behoorlijk duur is geworden. Niemand wordt er blij van om 1500 kilometer te rijden en €2,00 per liter of meer te betalen. Een camping Gelderland met zwembad is dan toch even een stukje goedkoper en daarmee aantrekkelijker. 

Wonderschoon

Nee, we zijn niet opeens Belgen geworden maar we konden geen ander woord vinden wat een vakantie in Nederland zo goed beschreef als dit. Nederland is namelijk gewoonweg wonderschoon. De prachtige wandelroutes die je hier kunt vinden en het wakker worden met een mooie zonsopgang op een camping aan zee Nederland is niet te evenaren. Dit zou al genoeg moeten zijn om je te overtuigen van de keuze voor een vakantie in Nederland. 

Toegankelijk

Daarnaast is een camping of een andere vakantiebestemming in Nederland ook gewoon lekker toegankelijk. Overal wordt dezelfde taal gesproken, betaald met de valuta die je gewend bent en overal zijn de voorzieningen die je verwacht en mag verwachten op plekken. Je hebt betaald en je wil kwaliteit, dit kun je in Nederland verwachten. Daarnaast kunnen je kinderen spelen met alle kinderen en communiceren in hun eigen taal, lekker makkelijk is dat! Dus kortom; het is lekker toegankelijk in alle opzichten en dat is wat ons betreft nóg een reden om te kiezen voor een vakantie in Nederland.