Een dagje woonboulevard

Iedereen verhuist wel eens. Maar wat een verhuizing nodig heeft is tijd en geld. Het kan voor sommige leuk zijn en voor een ander weer niet. Maar iets wat sowieso heel veel mensen leuk vinden is om de Ikea of andere woonwinkels te bezoeken. Is het omdat ze weten na afloop een lekkere hotdog te gaan eten of omdat ze eindelijk meubilair mogen uitzoeken voor hun nieuwe woning.

Een dagje uit

Een bezoek aan de Ikea hoeft niet alleen wanneer je net verhuist bent. Het kan wanneer je gewoon nieuwe meubels wil of nodig hebt. Soms kan je de Ikea of alleen bezoeken om inspiratie op te doen of gewoon uit verveling. Zelf als ik naar de Ikea ga kom ik bij niet met lege handen thuis. Heb ik ineens pedaalemmers gekocht voor het toilet en de badkamer terwijl ik die niet eens nodig had. Maar behalve de Ikea heb je nog allerlei anders woonwinkels. Je hebt zelfs aan aantal woonboulevards waar je terecht kunt. Je kunt je hele dag besteden bij zo een boulevard. Deze zijn erg handig als voor als je net verhuist bent en je hele huis nog leeg staat. Je hebt er een praxis, gamma, leenbakker de lijst gaat maar door.

Meer, meer en meer

Maar behalve de praxis en gamma bijvoorbeeld, waar je terecht kunt voor verf en allerlei ander benodigdheden, heb je ook allerlei andere winkels waar je terecht kan voor meubilair en andere accessoires voor in huis. Denk bijvoorbeeld behalve de Ikea ook aan loods5. Loods5 is een woonwinkel waar je niet alleen terecht kunt voor woonaccessoires maar ook voor meubels. Deze winkel heeft een erg breed arrangement en bied net zoals de Ikea en restaurant aan. Al hoewel de Ikea zich op meerdere plekken in het land bevind, is loods5 alleen te bezoeken in Zaandam.

Heb ik het wel nodig?

Na een bezoek aan Loods5 kom je zeker ook niet thuis met lege handen. Deze winkel dwingt je er bijna toe om nieuwe accessoires aan te schaffen voor in huis. Het kan alle kanten op gaan. Er worden ook keuken tafel producten verkocht. Met aanbiedingen waarbij je denkt, “ 6 thee kopjes voor 4 euro? Die moet ik gelijk meenemen”. Zo gaat het nou eenmaal bij woonwinkels. Je komt er misschien voor 1 ding , maar komt met allerlei andere dingen thuis die je eigenlijk niet nodig had. Maar het leuke eraan is dat je altijd wel wat nieuws in huis hebt en je huis continue een soort van up to date houd.