YourSurprise Doodles Chocoladehart (recensie)

Toen we waren uitgenodigd voor een feest i.v.m. een 40-jarig huwelijk, wilde ik graag iets speciaals geven. Maar wat???
Uiteindelijk besloot ik eens een kijkje op YourSurprise te nemen, hier hadden we immers al goede ervaringen mee. Ik was een beetje aan het rondkijken en kwam al gauw uit op chocola. Misschien ook wel omdat ik zelf gek op chocola ben…

Oké, dat het chocola moest worden, wist ik inmiddels. Maar toen kwam de vraag; een chocoladehart, -telegram, -kaart, bonbons of… En daar zag ik het ineens: Doodles Chocola! Een Doodles chocoladehart, waar je zelf nog een foto en/of een tekst op kunt toevoegen.
Tekst was in een paar seconden gepiept. Voor de foto was het zoeken; wat is een leuke foto? Ik besloot een foto van het Pieterpad te doen, omdat zij zelf  binnenkort willen  beginnen met het Pieterpad.

Goed om te weten is dat de chocola goed verpakt verstuurd wordt, waardoor de chocola goed op bestemming aan zal komen. Bovendien zit de chocola verpakt in een mooie ‘cadeaudoos’, zodat je het cadeau zelf niet meer hoeft in te pakken.
En de chocola? Die ziet er heerlijk uit (smaakt vast ook heerlijk) en is aardig dik, zodat het niet snel breekt.

Kijk voor meer info op www.yoursurprise.nl