Elke dag een vraag – een zwangerschapsdagboek voor negen maanden (recensie)

Hoe voelt het om je baby’s hartje voor de eerste keer te horen kloppen en hoe voelt het als je baby de hik heeft of schopt? Je wilt deze momenten nooit meer vergeten! Dit boek vormt een verslag van mooie herinneringen: het is een invulboek, een dagboek, een plakboek en een zwangerschapsnavigatiesysteem.

In Elke dag een vraag beantwoord je elke dag van je zwangerschap een vraag en krijg je elke dag interessante feitjes over wat er allemaal in je buik gebeurt met je ongeboren kindje. Naast deze dagelijkse vraag is er volop ruimte om zelf notities op te schrijven of een dagboek bij te houden. Volg elke dag van deze geweldige negen maanden durende reis van de verwekking tot de geboorte.

Recensie
Zwangerschapsdagboeken doen  het vaak goed: want zwanger zijn is bijzonder en die bijzondere periode wil je graag vastleggen. Dit dagboek onderscheidt zich dan ook van andere zwangerschapsdagboeken, omdat je (als je wilt) elke dag een vraag kunt beantwoorden en tevens je gewicht, omtrek buik, mood en is er elke dag ruimte voor notities.

In dit dagboek dus geen informatie over zwanger zijn, maar wel leuke en interessante vragen, waardoor je uiteindelijk een prachtig naslagwerk hebt, over de periode dat je zwanger was. Het boek biedt voldoende ruimte om de vragen te beantwoorden en om notities op te schrijven.

Wie wil, kan het dagboek opfleuren met foto’s van de buik enz.
Zelf mis ik in dit zwangerschapsdagboek leuke plaatjes en weetjes over zwanger zijn/de groei van je kind. Juist omdat het een bijzonder dagboek is, denk ik dat leuke weetjes over bijvoorbeeld de groei van je kind en wat plaatjes het boek het dagboek helemaal zouden aanvullen.
Elke dag een vraag – een zwangerschapsdagboek voor negen maanden
Uitgeverij BBNC

Bestel dit boek hier bij Bol.com