Bioscoopfilm: Bob de Bouwer Mega Machines (recensie)

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Recensie
Voor alle kleine fans is er nu een heuse bioscoopfilm van Bob de Bouwer! Onze kinderen zijn er inmiddels te oud voor, maar jaren geleden zou onze zoon deze film helemaal geweldig gevonden hebben.
In deze film helpen Conrad en zijn Mega Machines, Bob de Bouwer om de dam te bouwen. Wat Bob de Bouwer niet weet is dat Conrad eigenlijk jaloers is dat Bob de Bouwer deze klus heeft gekregen.
Conrad deinst er niet voor terug om te chanteren en zo krijgt hij ‘hulp’ om te saboteren.
Zal Bob de Bouwer er op tijd achter komen wat Conrad in zijn schild voert én kan Bob, Lentestad redden?

Een leuke en ‘spannende’ film voor alle Bob de Bouwer-fans. Jonge kinderen zullen genieten om hun tv-held op het grote scherm te zien.
De film duurt 60 minuten en dat is goed te doen voor de jongere kinderen.
Hoewel Conrad zorgt voor de nodige spanning, is dit niet té spannend en dus kunnen alle kinderen genieten van deze leuke film!
Bob de Bouwer Mega Machines – Just Entertainment
Releasedatum: 15 februari 2018

Tip: Doe ook mee met onze winactie en maak 2x kans op 2 bioscoopkaartjes + een DVD van Bob de Bouwer