Anatorama – mét magische kijkglas! (recensie)

Kijk door de verschillende kleurfilters van het magische kijkglas en bewonder het skelet, de spieren en de organen.- Bestudeer het menselijk lichaam van kop tot teen;- Ontdek hoe je hart bloed door je lichaam pompt;- Kom te weten wat er precies gebeurt als je ademt;- Bestudeer de botten van je skelet;- Maak kennis met je geweldige hersenen;- Ontdek hoe uit een bevruchte eicel een baby groeit.

Recensie
Eerder recenseerden we al Naturama,  een geweldig boek met een magische kijkglas. Superleuk dat we nu Anatorama mogen recenseren! Het boek bevat veel pagina’s waar je het magische kijkglas voor nodig hebt. Kijk door de verschillende kleuren vensters van het kijkglas en ontdek het skelet, de spieren of de organen en bloedvaten.
Met alleen al het kijken door het kijkglas kun je al uren zoet mee zijn. Je zult merken dat je elke keer weer wat nieuws ziet.
Daarnaast bevat het boek veel – heel veel – leuke en interessante informatie over het lichaam. Leuk en leerzaam voor thuis, maar ook zeker heel leuk voor op scholen! Zo wordt leren wel heel erg leuk!
Anatorama – Carnovsky & Kate Davies
Informatief, hardcover, Uitgeverij Lannoo