Wonderwoud – Tover een kleurrijke wereld tevoorschijn (recensie)

1. Kras met het pennetje voorzichtig de zwarte laag binnen de omtreklijntjes weg. Je kunt net zo veel of zo weinig wegkrassen als je zelf wilt om het mooie kunstwerkje eronder zichtbaar te maken.
2. Voeg zelf patronen en tekeningen toe, of maak zelf een tekening in de zwarte laag. Gebruik je fantasie! Het is jouw kunstwerk!

Recensie
Onze dochter heeft wel van die zwarte blaadjes, waarop je met een soort pennetje tekeningen in de zwarte laag kunt ‘krassen’. Nu is er een soortgelijk iets, maar dan ik boekvorm. De tekeningen staan al wel in het boek, alleen kun jij de tekeningen naar eigen inzicht afmaken, door met een pennetje de zwarte laag weg te ‘krassen’.
Wie wil kan de hele zwarte laag weg krassen, maar het leukste is natuurlijk om figuren, vormpjes en lijntjes in te tekenen, zodat jouw tekening een prachtig kunstwerk wordt!

Onze dochter is gelijk aan de slag gegaan met dit boekje. Ze vindt het erg leuk om te doen. Enige nadeel is dat de zwarte laag soms moeilijk open te krassen is en dat er in dit boekje maar 9 krasplaten staan. Wat ons betreft hadden er wel veel meer krasplaten in mogen staan.
Wonderwoud – Dinara Mirtalipova