Waardevol voor later: 999 vragen aan jezelf (recensie)

We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

Recensie
Oké, je bent er even mee bezig, maar dan heb je wel een heel mooi en kostbaar boek om later aan je kinderen te geven bijvoorbeeld. Met de bijna 1000 vragen in dit boek, zullen degenen die dit boek later lezen, helemaal weten hoe jij was en/of bent.

Zelf heb ik dit boek al eens ingevuld en nou is het de taal van mijn man om 999 vragen te beantwoorden (iets wat hij met veel plezier zal doen 😉 ). Ik denk dat over het algemeen vrouwen ook sneller zulke boeken zullen invullen dan mannen.
Máár voor – in ons geval – is het voor de kinderen later heel erg leuk om onze antwoorden te lezen. En ik zeg bewust later (als ze groot zijn), want ze hoeven nou ook nog niet alles te weten….

Het leuke aan dit boek is dat naarmate de jaren verstrijken, dit boek steeds waardevoller wordt. Wie weet lezen onze kinderen over 30 jaar dit boek wel met veel plezier zeggen ze “Wist jij dat??!!”
Kortom; je bent even bezig met invullen, maar daarna heb je wel een heel persoonlijk en dierbaar boek!
999 vragen aan jezelf – Uitgeverij BBNC