Vera de Muis – Vera is aan vakantie toe (recensie)

Een dik voorleesboek met 36 korte verhalen van Vera de Muis.

Recensie
Vroeger las ik altijd de verhaaltjes van Vera de Muis en heb zelf ooit nog eens een werkstuk gemaakt over Marjolein Bastin en Vera de Muis. Een werkstuk waar ik mijn hoogste cijfer ooit voor het vak ‘tekenen’ voor kreeg: een 9,5! Ja, een werkstuk is dan ook iets anders dan tekenen, want tekenen kan ik niet echt…dus was ik superblij met de 9 voor het vak tekeken.

En nog steeds vind ik het heerlijk om de verhalen van Vera de Muis te lezen. Het is een schattig muisje en de illustraties zijn gewoon schitterend om naar te kijken. Geen wonder dus dat ook ik heb genoten van dit boek. De korte verhalen zorgen ervoor dat het ideale verhaaltjes zijn voor het slapen gaan. Een boek dat leuk is voor jong en oud!
Vera is aan vakantie toe – Marjolein Bastin
Voorleesboek, hardcover, Uitgeverij De Vier Windstreken

Bestel dit boek hier bij Bol.com