Tip: Disney On Ice – Betoverende Werelden

Ook dit jaar komt Disney on Ice terug naar Nederland. Dit keer met de show Betoverende Werelden. Wie al eens naar Disney on Ice is geweest, weet dat deze geweldige show leuk is voor de hele familie!

Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Deze show betekent non-stop plezier met vier Disney verhalen en de leukste figuren uit:

– Disney●Pixar’s Cars,
– De Kleine Zeemeermin
,

– Disney●Pixar’s
– Toy Story 3
en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen.
De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney●Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney ● Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.
Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” zegt producent Kenneth Feld. “Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Disney●Pixar’s Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney●Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. ”

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl

Aankonding Winactie
Ook dit jaar mogen we weer 4 kaarten weggeven voor Disney On Ice. Wil je kans maken op deze vier kaarten (voor  de show van 24 december om 19u in Utrecht), houdt dan onze site en Facebook-pagina in de gaten.