Te paard! – Wat een lef!

In dit derde album krijgt ons gezellige clubje paarden en pony’s te maken met een vreemde wedstrijd vol chaotische obstakels… Spring maar, als je durft!

Op de manege van onze paardenvrienden wordt voor het eerst een wedstrijd tussen maneges georganiseerd, met aan kop de springkampioen Fenomenaal, het idool van Bijou! Met een superopgewonden Flash, een Cookie die het maar niks vindt dat er andere paarden op zijn wei grazen en een Bijou die kost wat kost de hoogste plaats op het podium wil halen, zijn de rivalen van buiten niet van plan met de staart tussen de benen af te druipen…

Recensie
Alweer het derde deel van deze super grappige paarden-strip. Korte strips waarin paarden de hoofdrol spelen. Niet zomaar de hoofdrol, maar een hele belangrijke hoofdrol; zij laten de lezers immers lachen, lachen en nog eens lachen.
Geen wonder dat de meeste paardenliefhebbers gek zijn op Te Paard!. Hun lievelingsdier speelt de hoofdrol in deze volop komische strip! Dat is gewoon een feest om te lezen!
Onze dochter heeft deel 1 en 2 al vaak – heel vaak – gelezen en ze blijft erom lachen. Superleuk dus dat ze nu kan genieten van deel 3, heeft ze voor even weer nieuwe strips…
Te paard – Wat een lef – Silvester Strips