Super Kaka – deel 1 (recensie)

Ontdek de fantastische avonturen van een jongen en zijn onwaarschijnlijke droom: een kleine kaka die, vreemd genoeg, naar aardbeien ruikt. Samen gaan ze de wereld redden! Tenminste, dat willen ze toch proberen!

Bij de Imagi-school worden alleen de meest getalenteerde kinderen toegelaten. Hoe dat wordt gemeten? Je moet voldoende verbeelding hebben om je droom tot leven te brengen in de vorm van een wezen. Luca is toevallig aanwezig bij het toelatingsexamen en laat Super Kaka verschijnen. Maar tijdens hun avonturen wordt al snel duidelijk dat Super Kaka een van de krachtigste dromen is die ooit is gedroomd!

Recensie
Luca wil heel graag naar de Imagi-school, maar je word niet zomaar toegelaten op die school. Toch lukt het de kleine Luca om toegelaten te worden, omdat hij in zijn dromen Super Kaka laat verschijnen. Het duurt even voordat duidelijk is welke krachten Super Kaka heeft, maar één ding is zeker: Super Kaka mag dan wel klein zijn, maar is zeker heel bijzonder!

Een grappige strip over de kleine Luca die denkt dat hij op de Imagi-school erachter zal komen wie zijn vader is. Luca is namelijk opgegroeid in een weeshuis. Samen met Super Kaka zijn ze een nieuw team op de Imagi-school. Zullen ze samen het eerste jaar doorkomen?

De strip is erg leuk en humoristisch. Voor mijzelf jammer dat het verhaal wordt vervolgt, want ik had graag verder willen lezen, om te zien hoe het verhaal afloopt.
Super Kaka – Een nieuw schooljaar – Silvester Strips