Ster, tak, Spiraal, Waaier – Schetsboek (recensie)

Overal om je heen vind je de vier betoverendste vormen van de natuur: de ster, de tak, de spiraal en de waaier. In de bossen en op de bodem van de oceaan, in sneeuwvlokken en wervelwinden, je ziet deze vormen overal terug. Bovendien zijn ze het hart van geweldige ontwerpen. In Ster, tak, spiraal, waaier laat Yellena James je zien hoe je met behulp van de natuur een (nog) betere ontwerper en kunstenaar wordt. Haar illustraties en uitdagende tekenoefeningen voor illustratoren van elk niveau helpen je om de schoonheid van de natuur te ontdekken – en er oneindig veel inspiratie uit te halen.

Recensie
In dit kleurrijke schetsboek, kun je zelf aan de slag om zelf de mooiste natuurlijke vormen te maken. De vele kleurrijke voorbeelden geven inspiratie en de duidelijke – stap voor stap – uitleg zorgt ervoor dat iedereen hiermee aan de slag kan gaan.

Wat ik zelf zo leuk vind aan dit schetsboek, zijn de prachtige en kleurrijke voorbeelden. Zo mooi als de voorbeelden kan ik nog lang niet tekenen, máár zelfs ik kom al een heel eind, met de uitleg en voorbeelden in dit boek 🙂
Ster, tak, Spiraal, Waaier – Uitgeverij MUS Creatief