Pretletters – Inspirerende technieken en opdrachten voor de creatiefste handletters (recensie)

Met ‘Pretletters’ heb je alles in handen wat je nodig hebt om je eigen artistieke alfabet te ontwikkelen. Het bevat alle handletterbasics, van de tools en materialen die je kunt gebruiken tot de anatomie van letters en het combineren van verschillende
fonts. Daarnaast staat het boek vol creatieve letterstijlen, zoals brushletters, bounceletters en faux calligraphy. Dankzij de duidelijke stap-voor-stapinstructies maak je je deze stijlen gauw helemaal eigen. Bovendien vind je achter in het boek 100 inspirerende handletteropdrachten die je creativiteit prikkelen en die je de kans geven om te oefenen met alle mogelijkheden die het handletteren heeft. Voor je het weet, maak je de mooiste, vrolijkste en krachtigste composities!

Recensie
In dit boek leer je zelf de mooiste handletters te maken. De stap voor stap instructies zijn duidelijk en zorgen ervoor dat iedereen aan de slag kan met deze pretletters. Behalve op papier, leer je ook hoe je jouw letters kunt digitaliseren. Naast de vele tips en voorbeelden, kun je achterin het boek, zelf aan de slag met de 100 handletter-opdrachten.
Een perfecte boek voor iedereen die graag aan de slag wil met ‘pretletters’. De vele voorbeelden, de duidelijke stap voor stap beschrijvingen en de vele oefenopdrachten zorgen ervoor dat je uiteindelijk zelf de mooiste pretletters kunt maken!
Pretletters – Brittany Luiz