Marvel Spider-Man Rapid Reload – Blaster (recensie)


Kinderen kunnen schieten en herladen als hun aan webdraden slingerende, muren beklimmende superheld en NERF web darts afvuren om de schurken te verslaan. Werp een leeg dartpatroon uit en vervang het supersnel door het andere!

Recensie
Een geweldige Spiderman Nerf, welke je om je pols kunt vastmaken. Goed om te weten is dat het polsbandje groot genoeg is, waardoor het zelfs om de pols kan van (de meeste) volwassenen. Dus zowel kleine als grote ‘Spidermannen’ kunnen zich met deze  Marvel Spider-Man Rapid Reload – Blaster, zich een echte Spiderman voelen!
Op je riem, broekzak of bovenkant van je broek kun je de patroonhouder vastzetten. In deze patroonhouder is plaats voor twee dartpatronen (in elke dartpatroon kunnen drie darts). Door de schakel naar achteren te bewegen en vervolgens ‘ongezien’ op een knop te drukken, kun je een dart afvuren. Zijn de drie darts op, verwissel dan het dartpatroon en je kunt nogmaals drie darts afvuren.

Het leuke aan deze Marvel Spider-Man Rapid Reload – Blaster  is, dat je je net een echte Spiderman voelt, met zo’n Blaster om je pols. Fijn dat deze polsband vrijwel iedereen past, zodat ook grote Spidermannen wat aan deze Marvel Spider-Man Rapid Reload – Blaster  hebben.
Wat ons verbaasde, was dat de darts wel erg ver weg schieten. Dat hadden we van zo’n klein apparaatje niet verwacht. Wees dus gewaarschuwd, mocht je dit buiten doen: je zult ongetwijfeld moeten zoeken naar de weggeschoten darts.
Pluspunten:
– Compact
– Geen batterij nodig
– Kan ook om de pols van een volwassene
– Darts schieten verder dan je zou verwachten

Kortom: een hele gave blaster, die zowel goedgekeurd is door onze zoon als onze dochter!
Marvel Spider-Man Rapid Reload – Blaster – Hasbro

Bestel dit product hier bij Bol.com