Mijn Bullet Journal Toolkit (recensie)


Deze set bevat alles wat je nodig hebt om meteen met een bullet journal aan de slag te gaan. Gebruik de fineliners om al je afspraken, taken en evenementen op te schrijven, je potlood om alle layouts te schetsen en poets ze bij met je gum. De handige sjablonen gebruik je om strakke lijnen te trekken en om je patina’s en decoraties eenvoudiger en sneller te tekenen met vaste vormen. Met de markerstift highlight je belangrijke zaken en met de stickynotes maak je eenvoudig ingewikkelde layouts die je kunt hergebruiken of je maakt tabs waardoor je makkelijker kunt navigeren door je bujo. Een zeer complete set voor zowel startende als ervaren bujo’ers!

Recensie
Ben jij ook zo’n fanatiekeling met een Bullet Journal? Dan kun je deze set vast en zeker heel goed gebruiken! In deze handige opbergdoos, vind je allerlei spulletjes om te gebruiken voor je Bullet Journal!
Zelf gebruik ik geen Bullet Journal, maar kan dit setje zeker gebruiken; de fineliners schrijven heerlijk en komen eigenlijk altijd van pas. Evenals de gum en de marker.
Onze dochter kan de sjablonen en Washi Tape goed gebruiken bij het knutselen en de sticky notes zijn ideaal om snel even iets (belangrijks) op te schrijven of om bijvoorbeeld als bladwijzer te gebruiken.
Kortom: deze doos bevat van alles, wat je als Bullet Journaler kunt gebruiken, maar ook zeker bruikbaar is voor bijvoorbeeld knutselen!
Mijn Bullet Journal Toolkit – Uitgeverij MUS