Meneer Pip (recensie)

Meneer Pip heeft een drukke nacht achter de rug en ziet uit naar zijn schoonheidsslaapje. Alles wat hij nodig heeft is een rustig plekje om op neer te vleien. Hij gaat al zijn favoriete snurkspots langs, maar tussen de monsterlijke geslurp van de stofzuiger, het doordringende gerinkel van de telefoon en het irritante geroekoe van tortelduifjes vindt hij geen rust. Telkens wordt zijn dutje ruw verstoord. Zelfs zijn favoriete kamerplant biedt geen soelaas. Zal Meneer Pip ooit een rustig plekje vinden om zichzelf tevreden knorrend op te krullen?

Recensie
De poes Meneer Pip probeert te slapen, maar telkens wordt hij ruw verstoord in zijn slaap. De ene keer door de telefoon, de andere keer door een sirene…En dat terwijl hij zo graag lekker wil slapen..

Een grappige prentenboek over een poes die steeds gestoord wordt in zijn slaap. Kinderen zullen al gauw kunnen lachen om alle geluiden, waar de poes steeds wakker door wordt. Heerlijk om te lezen voor het slapen gaan, maar ook zeker leuk om overdag voor te lezen.
Meneer Pip – Thereza Lowe
Prentenboek, hardcover, Flamingo Kinderboeken