Meer tekenen met Jill (recensie)

In Meer tekenen met Jill, het vervolg op Tekenen met Jill, laat Jill wederom zien dat iedereen stapsgewijs kan leren tekenen. Jill laat zien hoe je in een paar stappen alles wat je om je heen ziet, kunt tekenen.

In het eerste hoofdstuk herhaalt Jill de basistekeningen en geeft ze nieuwe tips: hoe teken je meisjes, vrolijke jurkjes en high heels. In de volgende hoofdstukken laat Jill zien hoe je van alles rondom fashion en glamour, beauty en huis, tuin en keuken tekent. En dat gaat van shiny galajurken en de coolste meubels tot de heerlijkste taartjes en de mooiste vlinders, met dit boek leer je het allemaal. Ook nu weer met duidelijke stapsgewijze beschrijvingen, zoals we dat al kennen uit haar eerst tekenboek.

Recensie
Een paar weken terug heb ik voor mijn dochter een handtekening van Jill kunnen krijgen, voor onze dochter. Sindsdien is onze dochter – voor zover mogelijk – nog meer fan van Jill. Want een handtekening van Jill, hoe cool is dat!

Ze was dan ook helemaal blij met dit nieuwe boek van Jill en is gelijk aan de slag gegaan met dit boek. Heerlijk om te zien met hoeveel enthousiasme ze dit doet. De stap voor stap beschrijvingen zijn meer dan duidelijk. Dit samen met de vele opdrachten/oefeningen zorgt ervoor dat iedereen kan tekenen!
Meer tekenen met Jill – Jill
Creatief, paperback, Karakter Uitgevers