Mandala Stenen Schilderen (recensie)

In ‘Mandalastenen schilderen’ vind je alle info, tips, technieken en inspiratie om de mooiste mandalastenen te maken. Waar vind je stenen? Welk materiaal heb je nodig? Hoe kies je een kleurenpalet? Welke structuurvorm neem je als uitgangspunt? Al je vragen worden beantwoord in een prachtig vormgegeven boek, met talloze voorbeelden, full colour foto’s en stap-voor-stap instructies.

Recensie
Dit boek staat vol met de mooiste mandala-stenen, die je zelf na kunt maken. in het boek staat vermeld, wat goede plekken zijn om stenen te kunnen vinden, maar dat je wel moet uitzoeken of je die stenen dan ook gewoon mee mag nemen. Want dit schijnt niet altijd te mogen.
Maar wanneer dat wel mag, kun je op zoek gaan naar mooie stenen, waarmee je zelf aan de slag kunt. Dit boek biedt talloze voorbeelden incl. stap voor stap instructies, om net zulke mooie mandala’s te maken als die in het boek staan.

Onze dochter en ik zijn zeker van plan om binnenkort hiermee samen aan de slag te gaan. We hebben al heel wat mooie voorbeelden gezien, die we graag eens proberen na te maken!
Mandala Stenen Schilderen – Natasha Alexander
Uitgeverij MUS Creatief

Bestel dit boek hier bij Bol.com