Make it – Papercraft toolkit (recensie)

Make it by hand: papercraft! is een frisse en eigentijdse benadering van hobby’s met papier zoals kirigami, papercutten en papiersculpturen. Je gebruikt in onze boeken allerlei technieken: knippen, snijden, scheuren, lijmen, vouwen, krullen,
kleuren en in elkaar te zetten. Met makkelijk te volgen instructies ontwikkel je snel papierskills en zal je zien dat je in no time je eigen kunstwerken maakt en er je eigen twist aan geeft. Om je crealeven nog makkelijker te maken, presenteren we nu een
speciale bijpassende set met alles wat je nodig hebt om de projecten uit de Make it by hand papercraft-serie te maken.

Recensie
Hier in huis hebben we al meerdere ‘Make It by Hand’ producten gemaakt. Maar wat ik daarbij mistte was een scherp mesje en een vouwbeen. In dit handige toolkit doosje, zit alles wat je nodig om aan de slag te gaan met de ‘Make it by hand’ projecten.
Er zit namelijk een snijmatje, metalen hobbyschaartje, hobbymes met reservemesje, liniaal, een vouwbeen, dubbelzijdig tape en een tube hobbylijm in.

En zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand, om de ‘Make it by hand’ projecten te maken! Handig, leuk en onmisbaar voor alle creatievelingen!
Make it – Papercraft toolkit  – Uitgeverij MUS Creatief