Lucien je bent me d’r eendje! (recensie)

Lucien is een trouwe hond. Hij gaat graag met zijn baasje naar het park om onvermoeibaar met de bal te spelen. Over het algemeen luistert hij best goed en wacht hij trouw als het vrouwtje weer eens úren staat te kletsen met een bekende. Maar nu moet hij wel ongehoorzaam zijn: want waarom is niemand dat eendje in de sloot opgevallen? Het beestje is onmiskenbaar in nood en het is tijd dat hij de held uit gaat hangen. Alle honden in het park zijn getuige van zijn reddingspoging, maar waarom lachen ze hem toch allemaal uit?

Recensie
Een grappig verhaal over hond Lucien, geschreven op rijm. Lucien is een lieve en schattige hond en een echte dromer. Op een dag ziet hij een eendje in nood, maar niemand doet iets op het eendje ter redden. Dus Lucien gaat zelf het water in, om het eendje te redden. Maar dan begint iedereen te lachen…

Een grappig verhaal, waarin hond Lucien waarschijnlijk direct de harten steelt van alle lezertjes. Lucien is lief, schattig en behulpzaam. Maar heeft wel een beetje veel fantasie.. En dat zorgt voor grappige taferelen… Een genot om dit boek (voor) te lezen!
Lucien je bent me d’r eendje – Debbie Hesseling
Prentenboek, hardcover, Uitgeverij Flamingo

Bestel dit boek hier bij Bol.com