Leuk leren met Squla (recensie)

SqulakopieSqula bewijst dat het kan: leuk leren in alle schoolvakken, voor groep 1 t/m 8. Al bijna honderdduizend kinderen oefenen thuis met onze online spellen en quizzen.

– Meer dan 70.000 quizvragen in alle vakken
– Spelenderwijs kennismaken met de Cito-vraagstelling
– Het beste van leerkrachten én game-ontwikkelaars
– Voor ouders ook een account om mee te kijken
– Alleen of tegen elkaar spelen

Squla2Recensie
Door middel van leuke spelletjes oefenen kinderen thuis alle vakken, die ze op school krijgen. Het leuke is dat kinderen overal punten mee kunnen verdienen, waarmee ze digitale én echte cadeautjes kunnen verdienen! Dit stimuleert het oefenen met Squla echt.

 

Squla3kopieKinderen kunnen oefenen op het niveau van hun eigen groep, maar kunnen ook spelletjes doen van andere groepen. Hier in huis vonden onze kinderen het ook erg leuk om zo nu en dan eens spelletjes van lagere groepen te doen, omdat dat lekker makkelijk was én ze daar net weer andere spelletjes hebben.

Vakken
Alle vakken kun je oefenen bij Squla: rekenen, taal, spelling, geschiedenins, aardijkskunde, Engels en noem maar op. Erg leuk dat Squla aansluit op het niveau van het kind. Hier in huis merk ik dat de kinderen het erg leuk vinden als ze spelenderwijs munten en punten verdienen. Vooral omdat deze munten en punten op een leuke manier worden gegeven.

SqulaOuderskopieOuders
Ouders hebben een bijbehorend account, waarop zij de vorderingen van de kinderen kunnen inzien. Ze zien niet alleen hoe goed ze de bepaalde vakken hebben gedaan, maar kunnen ook zien hoelang ze per vak geoefend hebben. Erg leuk om zo de vorderingen van je kind bij te houden. Op deze manier zie je ook direct of je kind met een bepaald vak moeite heeft. Handig om daar dan op in te kunnen spelen door hem/haar te begeleiden met die vakken.

Squla11kopieOnze ervaring
Beide kinderen vinden Squla heel erg leuk om te doen. De eerste week wilden ze dan ook heel vaak bezig zijn met Squla. Hoewel ze Squla heel erg leuk vinden, werd hun interesse in Squla na de eerste week beduidend minder.
Onze zoon speelde toch liever Skylanders of Infinity en onze dochter was meer bezig met filmpjes kijken.
Voor onszelf een teken dat Squla niet echt iets is voor onze kinderen, maar desalniettemin vinden zowel wij als onze kinderen Squla erg leuk en mooi in elkaar gezet. Op een speelse manier zijn kinderen bezig met leren en dat is echt Leuk Leren!

Squla10kopieOver Squla
Squla kost bij een jaarabonnement tijdelijk 5,95 p/maand i.p.v. 7,95 p/maand (1 kind )
of 9,95 p/maand bij een maandlidmaatschap (1 kind).
Bij meerdere kinderen in een gezin wordt een ander tarief berekend.

Kijk voor meer informatie op www.squla.nl