Julia’s verjaardag in de Julianatoren (verslag)

Yes! Vandaag was het eindelijk zover. Wij mochten naar de Julianatoren. Gelukkig was het mooi weer. Wij vertrokken op tijd, zodat we de hele dag plezier konden hebben. Bij aankomst parkeerden we de auto op de parkeerplaats vlak bij de entree.

Op de plattegrond bekeken de kinderen waar ze echt in wilden. Er waren ook een aantal leuke shows, welke bij de entree inbegrepen zijn. Omdat Julia haar verjaardag vierde,   waren er twee extra shows: Julia’s verjaardagsshow en  Peppa Pig.
Verder was er nog een show van Fien & Teun (de show is Fien & Teun is nog elk weekend te zien in juni)

Het is dus volop genieten in het Jul & Julia’s Theater. Wij bezochten Julia’s verjaardagsshow om 11.00 uur. De kinderen mogen voorin zitten en de ouders konden achter de kinderen zitten. De show is erg leuk. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en vriendje Jul de muis organiseerden een verrassingsfeest voor Julia. Er moest een hoop geregeld worden. Versiering, cadeau, taart, gasten, dansen en zingen. Maar Julia kwam onverwachts langs en moesten ze snel alles verstoppen.
Tijdens de show worden er leuke liedjes gezongen en iedereen klapt vrolijk mee. Op het einde van de show is alles goedgekomen en heeft Julia een mooie verjaardag.

Na de show is er nog tijd voor de kinderen om samen met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul en Julia op de foto te gaan.

Het park
Het pretpark is erg overzichtelijk.  Je loopt makkelijk van de ene naar de andere attractie. Ook vallen de wachtrijen ons alles mee. Het personeel is super vriendelijk en het park ziet er schoon uit. Wij zijn in veel attracties geweest… Onze favoriete was vandaag de bootjes. Dat was even een welkome verkoeling van deze warme dag. Ook zijn we denk ik wel 10 keer in de achtbaan geweest. Omdat er geen hele lange wachtrij was, kon je omlopen en er meteen weer in. Om 16.45 gingen wij weer richting de uitgang. Natuurlijk veel te vroeg volgens onze kinderen. 😉
Bij de uitgang stonden Fien en Teun ook. Dus nog even op de foto geweest met Teun. Bij het hek kregen we nog een kleurplaat en een lekkere traktatie van Julia mee naar huis. Die hebben de kinderen lekker opgegeten op de terugweg. Wat een heerlijke dag! Wij hebben genoten!
Verslag: Christel Hijkoop
Kijk voor meer info op www.julianatoren.nl