iPhone voor Dummies (recensie)

Met de volledig bijgewerkte tweede editie van iPhone voor Dummies leer je de nieuwste tips en trucs om meer uit je iPhone te halen. Het boek geeft uitleg over onder meer iCloud, iTunes en FaceTime. Ook komt aan bod hoe je kunt surfen over het internet, emails kunt versturen en ontvangen, apps kunt downloaden uit de App Store, foto’s en video’s kunt delen, muziek kunt luisteren en nog veel meer. Als je nog nooit een smartphone hebt gebruikt of als je de switch maakt naar een iPhone, is iPhone voor Dummies het ideale boek voor jou!

Recensie
Ik heb nog steeds een simpele en ouderwetse mobiel, waar je alleen mee kunt bellen en sms-en. Ideaal omdat ik niet zit te wachten op zoveel onzinnige apps per dag, die binnen komen en ik mijn mobiel alleen maar gebruik voor ‘nood’.
Maar aan de andere kant; als een reis, anders verloopt dan gepland is het wel erg handig als je even kunt internetten om te zien hoe je e.v.t. kunt omreizen of wat de volgende aansluiting is. En dan is een smartphone wel erg handig…

Dit boek laat zien hoe een iPhone (of smartphone) werkt en wat je er allemaal mee kunt. Ideaal voor alle dummie’s die nog nooit met een smartphone hebben gewerkt. En dus ook voor mijzelf ideaal, voor als ik t.z.t. toch een smartphone wil.
Na het lezen van dit boek, weet je precies hoe een smartphone werkt en wat je er allemaal mee kunt. Kortom: een perfecte boek voor iedereen die nog nooit met een smartphone heeft gewerkt!
iPhone voor Dummies – Uitgeverij BBNC