Hotel Hardenberg (recensie)

Onze dochter mocht met haar vriendin 2 dagen naar Ponypark City, maar bleef daar niet slapen. Dus zaten we te denken hoe we dat dan gingen doen; heen en weer rijden, betekende minimaal 2,5 uur in de auto (en dat dus 2 dagen) of toch ergens overnachten.
Uiteindelijk besloten we dat mijn man en zoon thuisbleven en onze dochter en ik daar in de buurt bleven overnachten. Na wat zoeken, werd dat Hotel Hardenberg. Omdat de 2-persoonskamers volgeboekt waren, namen we de familiekamer.

Het bleek een prachtige ruime kamer te zijn. Voor het stapelbed kun je een gordijn schuiven, zodat de kinderen dan min of meer een eigen kamertje hebben. Daarnaast is er een kitchenette  met waterkoker en koelkast. Vooral met de koelkast was ik erg blij; nu kon ik de flesjes water voor de volgende dag erin leggen (want ikzelf ging twee dagen wandelen in de omgeving).
Ook erg handig is de tafel met vier stoelen erbij. Hier hebben we heerlijk ontbeten. Scheelt een stuk in de prijs en indien je erg vroeg wakker bent, hoef je niet te wachten totdat je kunt eten.

De hele kamer is top en het personeel is erg vriendelijk. Het enige minpunt is dat er een kuil in het matras zat, waardoor ik niet lekker kon liggen. Zeker met een herstellende slijmbeursontsteking in de heup, is recht liggen een must en dat lukte dus niet. Enige optie was om zo dicht mogelijk bij de rand te gaan liggen, omdat het daar nog het meest recht lag, maar kan niet zeggen dat dat lekker lag. En dus was ik om 5u al mijn bed uit..
Mochten we ooit weer in de buurt ergens willen overnachten, zullen we hier graag terugkomen, mits de bedden goed zijn…