Het Alles Mag Hotel (recensie)

Emma en Tijmen mogen niets van papa. Geen druktemakerij, geen geluidjes,
geen feestjes, geen foutjes. ‘NIETS DAARVAN,’ roept papa dan. ‘Het is hier geen hotel!’ Op een dag hebben Emma en Tijmen er genoeg van. Er is maar één oplossing: het huis moet een hotel worden. EEN HOTEL ZONDER REGELS. Dat is beter en leuker voor iedereen. Ook voor papa. Want wie is er nu niet blij in een huis waar alles mag?

Recensie
Emma en Tijmen vinden het niet leuk dat ze nooit eens iets mogen van hun vader. Ze moeten altijd stil zijn en mogen gene rommel maken. Op een dag besluiten ze van hun huis een ” Alles Mag Hotel” te maken. De eerste dag hebben ze de grootste lol. Zelfs hun vader neemt neemt een kamer. Maar de volgende dag, loopt alles in de soep. Het hotel blijkt geen succes te zijn, of toch wel??

Een geweldig boek, wat helemaal zal aanslaan bij kinderen. Ineens hebben Emma en Tijmen een hotel en niet zomaar een hotel. Nee, een hotel waar ALLES mag! Welk kind wil dat nou niet?!
Een leuk onderwerp: ‘alles mag’,  wat ervoor zorgt dat het een complete chaos wordt. En dat maakt dit verhaal extra leuk!
Het Alles Mag Hotel – Aron Dijkstra
Prentenboek, hardcover, Uitgeverij Clavis