Feestelijke première Cas de Ranger in de Julianatoren

Julianatoren heeft er een nieuw karakter bij: Cas de Ranger. Cas leert kinderen (en ouders) van alles over dieren, planten en bomen. Wekelijks beantwoord Cas een vraag van een kijker op zijn You-Tube kanaal. Máár ook in de Julianatoren kun je meer te weten te komen over de natuur, tijdens de live-show van Cas de Ranger en het superleuke en educatieve bospad: Cas de Ranger Experience!

Feestelijk ontvangst
Vandaag was de feestelijke première van Cas de Ranger in de Julianatoren. Bij aankomst in de Julianatoren werden we als echte VIPS ontvangen en kregen we allemaal een VIP-Cas de Ranger polsbandje om, waarmee we entree hadden én de hele dag eten en drinken konden halen. Daarnaast kregen de kids nog een hele leuke Cas de Ranger goodybag, met daarin een verrekijkertje, een pet, een vogelhuisje om zelf te bouwen, een insectenpotje, een poster, een sticker, sleutelhanger en kompas. Wat een supergave goodybag! De kids waren alle drie superblij met hun coole goodybag!

Cas de Ranger
Rond 11u zou de officiële opening zijn van Cas de Ranger Experience. Een grote groep kinderen én ouders hadden zich verzameld bij Jul’s Picknickbos, waar de première zou zijn. Meneer Kaasgaaf kwam op het podium om Cas de Ranger aan te kondigen. Onder luid applaus kwam de enthousiaste Cas het podium op.
Het was duidelijk dat velen hem al kennen van You-Tube, ook al staan er nog maar drie afleveringen op. Zelf kijken we hier thuis ook graag naar de afleveringen van Cas de Ranger. Cas is een energieke, vrolijke en spontane jongen, die op een hele leuke en grappige manier uitleg geeft over van alles wat met de natuur te maken heeft.
Ook tijdens de live-show is hij erg enthousiast en weet hij zelfs twee vaders zo gek te krijgen om zo lang mogelijk aan een touw te hangen. Eén van deze vaders was Koetlife, dus die video zal eerdaags vast en zeker wel online komen.

Cas de Ranger Experience
Na een leuke show waarbij het publiek actief werd betrokken, werd de Cas de Ranger Experience geopend. Met een kaart in de hand, kun je antwoord geven op de 10 vragen die langs het pad staan. Heb je alle antwoorden goed, dan vormen de letters op de kaart een woord, welke je aan het einde van het pad kunt invoeren op de grote ipad, die daar staat. Het leuke is dat als je het goede antwoord instuurt, je een email krijgt met een persoonlijke boodschap van Cas de Ranger!

Maar nu over de Experience: Dit is een leuk en educatief bospad. Informatieborden geven info over dieren, planten en bomen. Daarnaast kom je prachtige kunstwerken van hout tegen (zoals een wild zwijn, een uil en een boommarter), maar kom je ook langs een mega groot insectenhotel en zelfs langs een dassenburcht.
Zelfs als je dit pad al eens hebt gelopen, blijft het leuk. Je loopt door de natuur en alle dieren, bomen en planten onderweg blijven schitterend om naar te kijken!
Cas de Ranger Experience is zeker een goede aanvulling, naast alle attracties. Nu is een dagje Julianatoren niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam!

Kijk voor meer info op www.julianatoren.nl