Emoji Familieplanner 2018 (recensie)

Deze vrolijke familieplanner geeft een duidelijk overzicht van wat iedereen van het gezin op de planning heeft staan.

Recensie
De vrolijkheid spat van deze kalender af, met de vrolijke kleuren en grappige emoji figuurtjes. Op deze familieplanner is er plaats voor 5 namen en is er per gezinslid en per dag voldoende schrijfruimte. Bovendien is onderaan elke pagina nog ruimte voor notities.

Sinds kort heb ook ik ontdekt dat een familieplanner ideaal is, zeker nu de kinderen steeds vaker uitjes of afspraken hebben. Maar ook hun huiswerk schrijf ik op de familieplanner, zodat ik zelf ook een duidelijk overzicht heb, voor wanneer ze iets moeten kennen of af moeten hebben.

Enige nadeel vind ik dat op de ene kant van een pagina bijvoorbeeld week 1 staat en op de andere kant van de  pagina week 2 staat. Zelf kijk ik namelijk graag nog even naar wat er volgende week op de planning staat, om te zien of er nog iets is, waar ik aan moet denken. Omdat die week dan ‘om de kop’ staat, als ik de pagina omhoog doe, moet ik óf om de kop lezen of ik moet de familieplanner van de muur afhalen en dan lezen wat er op de planning staat voor volgende week.
Handiger zou ik vinden als de achterkant van elke pagina blanco zou zijn, zodat ik ook makkelijk even kan kijken, wat er volgende week op de planning staat.

Behalve dat ene minpuntje, is het verder een hele leuke, vrolijke en handige familieplanner met voldoende schrijfruimte!
Emoji Familieplanner 2018 – Interstat