Elke week een lijstje (recensie)

‘Elke week een lijstje’ is een boek dat je leven gaat veranderen. Bekijk het eens van de zonnige kant: maak elke week van het jaar in opdracht een lijstje van alle mooie, leuke, fantastische, krachtige, diepzinnige, natuurlijke en creatieve dingen om je heen en ontdek schoonheid op plekken waar je niet had gedacht het te kunnen vinden! Zo wordt elke week van het komende jaar doordachter en diepzinniger. Vul lijstjes in over je favoriete vrijetijdsbestedingen, plekken om te ontspannen, gezonde snacks, guilty pleasures, mooiste films, beste aankopen ooit, favoriete boeken, goede eigenschappen (van jezelf en van anderen), de beste cadeaus, de mooiste momenten van je leven, woorden die je een warm gevoel geven, dingen waar je energie van krijgt en nog veel meer! De lijstjes zijn geordend op seizoen: begin met het lijstje dat overeenkomt met het weeknummer van dat moment.

Recensie
Een bijzonder invulboekje, waarbij je elke week moet nadenken over dingen zoals: de mooiste plekken waar je bent geweest, welke droomreizen je nog wilt maken en wat een glimlach op je gezicht tovert.

Door elke week een lijstje te maken (n.a.v. de vraag van de week), denk je na over wat jou gelukkig maakt, hoeveel mooie plekken de wereld heeft, wat jou gelukkig maakt en noem maar op. Door positief bezig te zijn met lijstjes van allerlei leuke dingen te maken, zul je zien hoeveel positieve energie je van deze lijstjes krijgt!
Elke week een lijstje – Uitgeverij MUS