Een persoonlijke groeimeter voor alle mijlpalen van je kindje

Deze groeimeter van Hee Kleintje is een pareltje voor aan je muur! Je kunt er meer op bijhouden dan de lengte van je kindje alleen! Hoe groter je kindje groeit, hoe meer je kunt invullen. Plak foto’s van elke verjaardag op, teken de familiestamboom, houd bij naar welke plekken op de wereld je kindje meereist, welke tandjes er al zijn gewisseld en wat zijn of haar favoriete hapjes, boeken en films zijn. Ook de belangrijkste milestones zijn natuurlijk van de partij: zie je je kindje voor de eerste keer lachen, kruipen, staan of lopen dan vul je meteen de datum in op de meter. Zo houd je alle belangrijke momenten bij voor later!

Recensie
Natuurlijk kun je deze groeimeter op elke leeftijd van je kindje in gebruik nemen, maar het leukste is het om deze groeimeter vanaf de geboorte in gebruik te nemen. Want dan kun je alles bijhouden, qua groei (vul bijvoorbeeld regelmatig de lengte in van je kleintje, met de data erbij), maar vul ook alle overige gegevens in zoals welke juffen/meesters je in elke groep hebt, wanneer welke tand is verwisseld en plak diverse foto’s op de daarvoor bestemde plekken.
Zo heb je na een aantal jaren een geweldige en persoonlijke groeimeter van jouw kind, waarop je precies kunt zien hoe hard jouw kleintje groot werd.

Om de groeimeter nog mooier te maken, kun je het ook nog inkleuren, of misschien wel veel leuker; laat je kind de groeimeter zelf inkleuren!

Een prachtige groeimeter, dat na een paar jaar steeds waardevoller zal worden!
Een persoonlijke groeimeter voor alle mijlpalen van je kindje – Uitgeverij BBNC