Een Minecraft-stad bouwen voor kids voor dummies (recensie)

Met dit boek vergroot je niet alleen je liefde voor Minecraft, maar ook je creatieve vaardigheden binnen het spel – en daarbuiten. Dankzij de makkelijk te volgen stap-voor-stapinstructies werk je met veel plezier aan vijf toffe projecten waarmee je nieuwe Minecraft-skills aanleert én een hele stad kunt ontwerpen. Van het bouwen van landschappen en droomhuizen tot bijzondere stadsbezienswaardigheden, met dit boek laat je binnen de kortste keren een sterk staaltje architectuur zien.

Recensie
Minecraft-liefhebbers én geïnteresseerden voor Minecraft opgelet: dit boek leert jou Minecraft spelen én geeft tips en uitleg waarmee je een droomhuis kunt bouwen, je een eigen stad kunt bouwen en zelfs attracties in je stad kunt maken.
Voor de dummies onder ons: dit boek begint bij het begin: hoe je begint met Minecraft, en wat de besturingselementen zijn. Ook leer je welke mogelijkheden er zijn qua bouwen: zo kun je hutten, schuilplaatsen, kastelen en dorpen en steden bouwen.

Door alles stap-voor-stap te volgen, kunnen ook de dummies onder ons, met veel plezier aan de gang met Minecraft. De vele tips zullen ervoor zorgen dat je het spel onder de knie krijgt en al spelende steeds meer nieuwe dingen ontdekt.

Een leuk en informatief boekje. Maar wees gewaarschuwd: ben je éénmaal aan Mincecraft begonnen, dan zul je waarschijnlijk moeilijk kunnen stoppen met dit spel 🙂
Een minecraft-stad bouwen voor kids voor dummies  – Sarah Guthals
Informatief, hardcover, Uitgeverij BBNC