DVD: LEGO DC Super Hero Girls: Brain Drain (recensie)

Ga mee met de LEGO® DC Super Hero Girls op een nieuw animatie-avontuur vol hoofdbrekende actie. Supergirl, Wonder Woman en Batgirl hebben geen herinneringen van een aantal dingen die helemaal mis zijn gegaan. Waar kunnen de meiden nog steun vinden als zelfs Bumblebee, Katana en andere Super Hero High-studenten kwade bedoelingen hebben?

Recensie
Supergirl, Wonder Woman en Batgirl blijken ineens een deel van hun geheugen kwijt te zijn. Zo weten ze niet dat ze een toets hebben gemaakt en daarna volgen veel meer vreemde voorvallen die zij gedaan zouden hebben, maar waarvan ze helemaal niets van weten. Wat is er aan de hand? Dan komen de Super Hero Girls erachter dat hun dromen, geen dromen waren en dat dat te maken moet hebben met een bijzondere diamant. Wie zit hier achter en waarom?

Wederom een superleuke film van de Super Hero Girls. Dit keer doen de Super Hero Girls hele rare dingen, die ze normaal gesproken nooit zouden doen. Wat is er aan de hand? De meiden gaan op onderzoek uit, er volgt een spannende zoektocht…

Fans van de Super Hero Girls zullen (weer) op het puntje van hun stoel zitten, bij het kijken van deze film. De film zit – vanzelfsprekend – boordevol actie en avontuur. Een meer dan leuk en nieuw avontuur van de Super Hero Girls!
LEGO DC Super Hero Girls: Brain Drain  – Warner Bros
Releasedatum: 13 september 2017

Bestel deze DVD hier bij Bol.com