Disney Princess Sneeuwwitje – Pop (recensie)

Sneeuwwitje is klaar voor schitterende avonturen met jouw kleintje! Royal Shimmer Sneeuwwitje in haar klassieke outfit met een modern accent glanst je tegemoet. Haar jurk heeft prachtig verlopende kleuren en toont een schitterend glinsterpatroon. Je kind kan de heerlijkste momenten uit Disney’s Sneeuwwitje en de zeven dwergen naspelen of een eigen sprookje verzinnen met deze geliefde prinses.

Recensie
Met de Disney Princess poppen van Hasbro haal je de sprookjes letterlijk in huis. Leuk dat het assortiment van Disney Princess zo groot is. Wij recenseren SneeuwwitjeOnze dochter was dolblij met deze pop. Eerder had ze al Rapunzel en Eugene gekregen, waar ze volop mee speelt en nu is Sneeuwwitje dus toegevoegd aan haar poppen-verzameling.
De pop ziet er erg leuk uit. Leuk om te weten dat behalve de jurk, ook de schoentjes en de haarband uit kan. Hierbij moet ik wel zeggen dat de haarband nog vast zit aan de pop, als je Sneeuwwitje uit de doos haalt. De haarband zit redelijk strak om het hoofd, waardoor het lastig is om de ‘plastic pinnetjes’ (die zorgen dat de haarband vastzit aan de pop) door te knippen.

Jammer vind mijn dochter het dat de armen en benen niet kunnen buigen. Je kunt ze wel bewegen,maar dan enkel vooruit en achteruit, met de benen en armen ‘gestrekt’.
Maar behalve dat vindt ze het een superleuke pop, die gelijk een plekje tussen haar andere poppen heeft gekregen!
Disney Princess Sneeuwwitje – Hasbro