De mama baas weekplanner (recensie)

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als ‘hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige’ of ‘eerste hulp bij organisatie’ heb je absoluut alles onder controle!

Recensie
Toen ik deze weekplanner in handen kreeg, was ik direct enthousiast. Ik heb deze weekplanner dan ook gelijk in gebruik genomen. Ik had wel een kalender in de keuken hangen, waar ik elke dag op keek, maar daarop moest ik alles van iedereen in hetzelfde hokje schrijven. Vaak lukte dit wel, maar er zijn ook dagen dat ik buiten het hokje moest gaan schrijven, omdat het niet meer paste.
Met zo’n weekplanner voor het hele gezin, zul je dit probleem veel minder snel hebben. Bovendien is het gelijk voor iedereen overzichtelijk wie, wat wanneer heeft.

Omdat er op de weekkalender alleen maar dagen staan (maandag t/m zondag) en geen data’s, kun je met deze kalender beginnen, wanneer je maar wilt. Zelf ik heb voor de duidelijkheid wel de dagen van de maand erbij geschreven, zodat ik vooruit kan plannen én ook direct zie als ik vergeten ben om een pagina van de kalender te scheuren. Deze weekplanner heeft dus geperforeerde pagina’s, zodat je na elke week de pagina er netjes uit kunt scheuren.
Tevens bevat de kalender een pagina met stickertjes met daarop o.a. verjaardagen, vakantie, tandarts, dokter, babysit. Door deze stickertjes te gebruiken, zorg je ervoor dat die momenten extra opvallen.

Mocht je gezin uit meer leden bestaan, dan kun je altijd nog namen samenvoegen in één rijtje.
Zelf ben ik helemaal enthousiast over deze weekplanner voor het hele gezin. Ik weet nu al: de komende jaren werk ik alleen nog maar met zo’n gezinsplanner!
De Mama Baas Weekplanner – Uitgeverij Lannoo

Bestel dit product hier bij Bol.com