De legendariërs (2) -De wachter (recensie)

Ze worden de Legendariërs genoemd. Ze zijn met z’n vijven en vertegenwoordigen de vergeten echte waarden: edelmoedigheid, intelligentie, dapperheid, enz. Zijn het volwassenen? Nee, ze wáren volwassen. Maar hun laatste gevecht tegen de kwade krachten liep slecht af. Alle volwassenen werden weer kind! Kunnen de Legendariërs deze fout goedmaken?

Elysio, de geheimzinnige vriend van onze vijf helden, schijnt in feite de grote tovenaar Darkhell te zijn! Maar hij zegt dat hij zijn geheugen kwijt is en dat hij weigert zich met dat wrede monster te identificeren. De Broccolies, duivelachtige plant-wezens, denken daar anders over en willen zijn geheugen opfrissen. Zal het de Legendariërs lukken hen daarvan te weerhouden?

Recensie
Het spannende vervolg op deel 1; De legendariërs – De steen van Jovenia . De legendariërs ‘ontvoeren’ Elyfio en er volgt een strijd. Dan worden de legendariërs gered door de Zilveren Valken. Eén van de valken blijkt de broer van  Danaël te zijn. Dan blijkt dat de Zilveren Valken ook in de val zitten. De legendariërs zijn meer dan ooit vastbesloten om de magische steen te vinden, die de betovering zal verbreken…

Een leuke en spannende serie, waarin de legendariërs nog altijd jong zijn en op zoek zijn naar de magische steen, die de betovering kan breken. In hun strijd komen de legendariërs allerlei gevaren tegen, die ze moeten zien te overwinnen.

Wie eenmaal een deel heeft gelezen, zal waarschijnlijk ook de andere delen willen lezen. De legendariërs is een avontuurlijke serie, boordevol actie!
De legendariërs -De wachter – Patrick Sobral
Stripboek, paperback, Silvester Strips

Bestel dit boek hier bij Silvester Strips