De Legendariërs (7) – Ochtendgloren en avondschemer (recensie)

De Legendariërs hebben twee weken de tijd om de gevolgen van het Jovenia-incident ongedaan te maken. Anders wordt hun wereld door de goden vernietigd. Alleen de Hoorn van Sygma kan hen hierbij helpen, maar deze bevindt zich in een ver verwijderd gebergte. Bij hun vertrek worden onze helden benaderd door een meisje dat hen smeekt of ze mee mag gaan. Nauwelijks is de reis begonnen of Gruizel begint zich vreemd te gedragen…

Recensie
De Legendariërs moeten op zoek gaan naar de Hoorn van Sygma, welke zich bevindt in een ver verwijderde gebergte. Eenmaal op pad laat Gruizel zich ineens van een hele andere kan zien. Het ene moment lijkt hij normaal te zijn en dan ineens….Wat is er met Gruizel aan de hand? De tocht is bizar en gevaarlijk, zullen De Legendariërs op tijd datgene vinden wat ze moeten hebben? En hoe zal het aflopen met Gruizel?

De Legendariërs is een spannende serie, vol met avontuur. Ook in dit deel ontbreekt het natuurlijk niet aan spanning, actie en avontuur. De strips zien er dan ook stoer en avontuurlijk uit.
En na het lezen van dit deel? Dan snel verder lezen in deel 8: De Legendariërs – Klauwen en Veren.
De Legendariërs (7) – Ochtendgloren en avondschemer – Patrick Sobral
Stripboek, softcover, Uitgeverij Silvester Strips