De Legendariërs (6) – De hand van de toekomst (recensie)

De Legendariërs gaan terug in het verleden om kapitein Ceydeirom te achtervolgen. Ze moeten tot elke prijs verhinderen dat hij veranderingen aanbrengt in het heden. Helaas zorgen de duistere krachten van Darkhell en dochter Tenebris ervoor dat hun kans op succes wel heel klein wordt… En dat is mede te wijten aan het verraad van prins Halan.

Recensie
In dit deel gaat het verhaal over Prins Halan en Jadina verder. Zal het Prins Halan lukken om het hart van Jadina te veroveren, door terug in de tijd te reizen? De Legendariërs doen er in elk geval alles aan om te voorkomen dat de geschiedenis verandert en reizen ook terug in de tijd. Hoe zal het ze vergaan in het verleden? Zal alles nog goedkomen?

Een spannend verhaal, wat zich afspeelt in het verleden. En dat is een onderwerp wat de lezers zeker zal aanspreken: want hoe cool zou het zijn als je door de tijd kon reizen? Daarnaast zit ook dit verhaal natuurlijk vol met actie en avontuur.
De Legendariërs is een top-serie, wat zeker jongens zal aanspreken. Maar ik vermoed dat menig vader ook meegenieten van deze stoere strip!

 

De Legendariërs (6) – De hand van de toekomst – Patrick Sobral
Stripboek, paperback, Uitgeverij Silvester