De legendariërs (4) – Het ontwaken van de krea-kaos (recensie)

Door de drank van de Broccolies te drinken, is Elysio weer Darkhell geworden, de zwarte tovenaar. Maar gedreven door een ongelooflijke innerlijke kracht, slaagt hij erin de ‘duistere kant van de Kracht’ uit te drijven. Elysio is gered, maar de ­tovenaar is niet vernietigd. ­Gelukkig zijn sommige van zijn ­krachten nog in het bezit van de jongen. Maar is dat voldoende om Darkhell te vernietigen?

Recensie
Darkhell is nog steeds van plan de Elfenwereld te vernietigen en blijkt een hele sterke tegenstander te zijn. De legendariërs blijven hun best doen om Darkhell te verslaan, maar zal dat lukken?

In dit deel de spannende ontknoping: zal het de legendariërs lukken om Darkhell te verslaan? Wij konden niet wachten op deze ontknoping en dus lazen zowel mijn zoon als ikzelf na het lezen van deel drie, direct dit vierde deel. Zo hoefden we niet lang in spanning te zitten en wisten we direct hoe het verhaal zou aflopen.

Fans van de legendariërs weten het natuurlijk al lang; wie éénmaal een deel heeft gelezen van de legendariërs is verkocht! Zelf zijn wij na het lezen van deel 1 t/m deel 4 erg nieuwsgierig geworden naar de overige delen en zullen deze dan ook t.z.t. zeker gaan lezen!
De legendariërs (4) – Het ontwaken van de krea-kaos  – Patrick Sorbal
Prentenboek, paperback, Silvester Strips

Bestel dit boek hier bij Silvester Strips