De legendariërs (3) – De vijandelijke broeders (recensie)

Het volk van de Elfen is het slachtoffer van een kwaadaardige plaag. Het heeft hulp nodig. De koning van de Elfen laat de Legendariërs het opnemen tegen het trio van de Fabuleuzen, een nieuw stel handhavers van het recht. Ze zijn getuige van een strijd tussen de Elfen en een ander volk, de Piranhi’s. Zit Darkhell, de gevaarlijke zwarte tovenaar, achter dit alles?

Recensie
In dit derde deel van de legendariërs, komen de legendariërs oog in oog te staan met de fabuleuzen. Zij kennen de fabuleuzen niet, maar blijkbaar is het volk helemaal weg van deze helden. Beiden teams worden naar het kasteel geroepen, ze moeten het elfenvolk redden van één of andere geheimzinnige griep en uitzoeken wie deze griep heeft verspreid. Beide teams zullen moeten proberen samen te werken, om zo achter de waarheid te komen…

Ook dit derde deel zit vol actie en avontuur. Inmiddels zijn De Legendariërs hier in huis al een ware hit; deze strip is spannend en zal veel kinderen (vooral jongens en mannen?) aanspreken. Leuk dat we de eerste vier delen hebben van deze strip, zodat we (zo’n beetje) achterelkaar deze eerste delen konden lezen.

Handig om te weten is dat deel 3 vervolgt wordt in deel 4. Koop je deel 3 dan is het dus handig om ook direct deel 4 te kopen, zodat je het verhaal helemaal uit kunt lezen.
De legendariërs (3) – De vijandelijke broeders – Patrick Sobral
Prentenboek, paperback, Silvester Strips

Bestel dit boek hier bij Silvester Strips