De Legendariërs (10) – De cyclus van Anathos (recensie)

Shimy heeft het teken van het lot gekregen. Voortaan is haar leven in gevaar. Ze kan altijd rekenen op de hulp van haar vrienden. Maar niemand weet wanneer en hoe de boosaardige Anathos bezit zal nemen van haar lichaam. Wanneer Anathos verschijnt, vragen de Legendariërs een uitstel van 24 uur. In ruil daarvoor doen ze een uitzonderlijk voorstel: een gevecht van Anathos tegen de beroemdste helden van Alysia…

Recensie
Het is alweer een tijdje terug dat we De Legendariërs deel 9 hebben gelezen. Erg leuk dat we nu verder kunnen lezen, in deze spannende serie.
Ook dit keer zullen de Legendariërs moeten vechten tegen Anathos. Het wordt een zware en spannende strijd, maar kunnen ze wel op tegen Anathos? Of zal Anathos toch gaan winnen? Om hier achter te komen, zul je dit spannende deel  moeten lezen…

Ook dit keer is het weer in spanning afwachten tot het volgende deel uit komt. Want ook nu wordt het verhaal vervolgt. Aan de ene kant vind ik het jammer dat deze serie een vervolg verhaal is, maar aan de andere kant blijf je wel nieuwsgierig naar het volgende deel, omdat je wil weten hoe het verhaal verder gaat.
Maar hoe dan ook; deze serie is erg leuk en vooral jongens zullen deze serie supergaaf vinden om te lezen. Het is spannend en zit boordevol actie. En dat zorgt ervoor dat deze serie zo ontzettend leuk is!
De Legendariërs (10) – De cyclus van Anathos – Patrick Sobral
Silvester Strips