Buitenrit bij Ruitersportcentrum Otermans te Vaals (recensie)

In Vaals ligt Ruitersportcentrum Otermans, waar je o.a. een huifkartocht of een buitenrit kunt maken. Onze kinderen maakten hier in de vakantie een buitenrit en hebben genoten van het paardrijden in het Limburgse landschap.

Recensie
We lopen langs  Ruitersportcentrum Otermans en besloten om hier even aan te gaan, om te vragen of de kinderen een buitenrit konden maken. Dit kon de volgende dag al, alleen was het even spannend of het wel of niet door zou gaan i.v.m. het weer. Bij harde regen zou het namelijk niet door gaan.
Het regende bijna de hele middag, máár net voor 17u klaarde het op en begon de zon te schijnen. Yes! De buitenrit om 17u ging toch door 🙂

De pony’s/paarden waren al opgezadeld, toen we arriveerden en dus konden ze al vrijwel direct vertrekken. Via een smal paadje langs het mais vertrokken ze richting het bos. Zelf ben ik er niet bij geweest, dus ik kan alleen maar schrijven over wat de kinderen me hebben verteld:
Ze hebben veel heuvels gehad en zelfs een hele steile heuvel, waar ze galopperend op gingen. Het rijden met hoogteverschillen, vonden ze erg leuk en bijzonder, vooral omdat ze dat nog nooit gedaan hadden. Leuk dat hun eigen instructrice hier ooit aandacht aan heeft besteed; hoe ze heuvels op en af moeten rijden. Want dat konden ze nou mooi toepassen.

De buitenrit was een superleuke ervaring en rijden door de heuvels is weer een hele nieuwe ervaring!

Kijk voor meer info op: www.ruitersportcentrum-otermans.nl