Bioscoopfilm: Barbie – Dolfijnen Magie (recensie)

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Recensie
Smaragd is een bijzondere dolfijn: het is een Edelsteendolfijn. Smaragd wordt gevangen genomen door een onderzoekscentrum, hét onderzoekscentrum waar Ken werkt… De bazin van Ken zegt dat de dolfijn verstrikt zat in een net en daarom onderzocht moet worden. Maar Barbie, haar zusjes en de bijzondere Isla hebben hier hun twijfels over. De dolfijn ziet er immers kerngezond uit!
Ze wachten het bezoek van de dierenarts af. Maar dan komen ze erachter dat de bazin van van Ken hele andere plannen heeft met de bijzondere dolfijnen….

Een prachtige film, met schitterende kleurrijke (onderwater)beelden en schattige dolfijnen. Ik heb deze film samen met onze dochter gekeken en beiden hebben genoten van deze superleuke film!
Barbie is zo en zo al leuk, maar de schattige dolfijnen stelen toch wel de show 😉

Barbie Dolfijnen Magie – Just Entertainment Distribution
Releasedatum: 2 november 2017